Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Blogs

Hier vind je leuk nieuws en interessante blogs over onder andere kleding, styling en verantwoorde merken. Lees je graag onze blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor meer nieuws in je mailbox.

LOYA’s outlet

Gepubliceerd op 20-7-2024

Wie ons al langer volgt, weet dat wij niet mee doen aan grote sale acties zoals Black FridayGrote afprijzingen wakkeren namelijk massa consumptie aan, waar wij niet achter staan. Wij richten ons liever op duurzame consumptie met tijdloze items. Items die qua stijl en kwaliteit lang mee gaan, zodat jij er extra lang plezier van hebt!

Maar hoe zit het dan met jullie outlet?
Veel van onze merken hanteren geen sale periode, bijvoorbeeld doordat zij produceren op basis van de vraag naar een item en/of zich richten op stijlvolle, tijdloze collecties die niet seizoensgebonden zijn, zoals wij dat ook doen! Een goed voorbeeld is het merk Rifò en Arber Studio. Rifò werkt met presales, waardoor zij op basis van de vraag naar hun nieuwe items van te voren bepalen hoeveel stuks er worden geproduceerd. Hierdoor wordt mogelijke overproductie tot het minimale beperkt. Deze items zijn daardoor ook bij ons het hele jaar door verkrijgbaar en zullen niet worden afgeprijsd.

Een aantal van onze merken doen wel een deel van de collectie in de uitverkoop. Wanneer de merken die wij aanbieden een item in de uitverkoop doen, wordt een korting ook doorgevoerd in onze winkel en in de outlet op onze webshop. Hierin volgen wij het sale beleid van de merken die wij aanbieden. In onze outlet vind je dus geselecteerde items van eerdere collecties met een leuke korting!

Onze collectie
Onze kledingstukken zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij kiezen zoveel mogelijk voor natuurlijke, sterke materialen. Zodat elk item zijn waarde behoudt en er na vele jaren nog steeds fantastisch uit ziet. Bij ons vind je geen snelle modetrends die na één seizoen weer uit de mode zijn, maar juist items die je eindeloos kan combineren en dragen! 

Linnen

Waarom zijn wij fan van linnen?

Gepubliceerd op 27-6-2024

Linnen is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om het ademend vermogen en de stijlvolle, luxe uitstraling. Niet gek dus dat deze lichte en luchtige stof zo populair is in de zomer. 

Naast de luxe uitstraling van linnen wordt het ook gezien als een duurzame stof. Dit komt doordat linnen afkomstig is van de vlasplant. Doordat vlas kan groeien zonder intensieve landbouw heeft het een kleinere voetafdruk in vergelijking met veel andere materialen. Zelfs conventioneel linnen, wat dus niet biologisch is, heeft weinig gewasbeschermers en water nodig om geproduceerd te worden. Daarnaast vereist linnen in het productieproces over het algemeen minder chemische behandeling in vergelijking met (conventioneel) katoen en is linnen biologisch afbreekbaar. 

Nog een groot voordeel van linnen; het is enorm sterk! Kledingstukken van linnen gaan daardoor lang mee. Je snapt dus wel waarom wij zo fan zijn!

Neem een kijkje bij de linnen items in onze collectie!

LOYA op de Groene Route

Gepubliceerd op 5-6-2024

De Groene Route is een initiatief van Breda Marketing, bedoeld om bewoners en bezoekers middels een wandelroute mee te nemen langs toffe hotspots in Breda. 

De naam zegt het al, langs de Groene Route vind je verschillende locaties die zich allemaal op hun eigen manier inzetten om een positieve en bewuste bijdrage te leveren. Van verspillingsvrije horeca concepten tot vintage stores en natuurlijk LOYA!

De wandeling neemt je vanaf het centrum van Breda mee naar het gebied Oranje Zuid. Onderweg kom je genoeg plekken tegen waar je geïnspireerd raakt door leuke winkelconcepten of kan genieten van een heerlijke koffie. Natuurlijk brengt deze wandeling je ook langs verschillende groene plekken in en rond de stad. Een super leuke manier dus om als bewoner of juist bezoeker Breda (opnieuw) te ontdekken!

Wil je deze route lopen? Klik dan hier voor meer informatie!

Ontdek onze nieuwste items