Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Over Ons

Welkom bij LOYA. LOYA is in augustus 2022 geopend door Yara en Lotte. LOYA is ontstaan uit onze grote interesse en passie voor duurzaamheid. Sinds de middelbare school is het altijd onze droom geweest om samen een onderneming op te zetten, waarbij duurzaamheid het uitgangspunt vormt. Sinds 2013 zijn door ons de nodige duurzame producten en bedrijfsplannen besproken en geschreven, met LOYA als resultaat in 2022.

Het uitgangspunt van LOYA is hippe, duurzame lifestyle producten aanbieden onder één dak. Transparantie over de producten vinden wij erg belangrijk. Op deze manier kan iedereen die bij LOYA binnenkomt een goede keuze maken bij het kopen van producten. Deze keuze is niet altijd makkelijk. Wij vonden het vaak lastig om de juiste duurzame merken en producten te vinden waarbij geen sprake is van greenwashing. Ook in Breda, de stad waarin wij wonen, merkten wij dat het een hele uitdaging is om duurzame producten en winkels te vinden. Hier willen wij graag verandering in brengen, omdat wij geloven dat het van groot belang is duurzaamheid toegankelijker te maken. Daarbij willen wij graag laten zien dat duurzame producten echt geen stoffig imago hoeven te hebben. Eerlijke, duurzame en mooie producten, dat is waar het bij LOYA om gaat!

Ben je benieuwd naar de merken uit ons assortiment? Je vindt alle merken hier, per merk staat beschreven hoe het merk zich inzet op het gebied van duurzaamheid. Zo kan jij zelf een goede keuze maken.

Ben je net als wij geïnteresseerd in duurzame merken en wil je graag verantwoorde keuzes maken in de producten die je koopt? Volg ons dan op Instagram, zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste items.

Ontdek onze nieuwste items