Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Foekje Fleur

Foekje Fleur is een Nederlandse ontwerpster die kleurrijke interieur accessoires maakt die je huis meteen opfleuren. Wij hebben een aantal van haar producten in onze winkel, welke producten dat zijn lees je hier!

Odds & ends

De hand- en theedoeken van Foekje Fleur zijn een kleurrijke toevoeging voor in de keuken. Deze doeken zijn gemaakt van resttextiel. Bij het maken van textiel blijven er altijd snijresten over. Foekje wil het maximale uit deze reststoffen halen en maakt er daarom unieke hand- en theedoeken van. Het gebruik van reststoffen zorgt voor onverwachte en vrolijke kleurencombinaties.

Bubble buddy

Net zo kleurrijk als de hand- en theedoeken van Foekje Fleur zijn de bubble buddy’s. Deze zeepbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende pasteltinten en zijn gemaakt van recycled plastic. Extra tof, een deel van de opbrengst van dit product gaat naar Sea Shepherd. Dit is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor het beschermen van het zee leven.

Het zeepbakje is zo ontworpen dat het overtollig water opvangt, zodat je zeepbar gemakkelijk opdroogt en het kan tevens gebruikt worden om je zeep mee te raspen. Met de rasp kan je zelf zeepvlokken maken die gemakkelijk oplossen in water, dit is handig om bijvoorbeeld zelf zeepsop te maken. Zo heb je geen fles zeep meer nodig!

De bubbel buddy’s zijn verpakt in kleurrijke doosjes met aan de binnenkant een uitleg over waar de bakjes van zijn gemaakt en hoe je ze kan gebruiken.

Wimpy

Wimpy is een handig pakketje met alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van jouw wollen items. Met deze handige set kan je pillen en pluisjes verwijderen, haaltjes terugnemen, gaatjes vullen met wol, slijtage plekken versterken en het wol verzorgen. Wimpy helpt erbij om nog langer plezier te hebben van jouw wollen items.

Filteren
Reset filters

Toont alle 8

Bubble buddy - Tropical Sea

 13,90
  • One size

Bubble buddy - Mint

 13,90
  • One size

Bubble buddy - Millennial Pink

 13,90
  • One size

Bubble buddy - Salmony

 13,90
  • One size

Bubble buddy - Lavender

 13,90
  • One size

Tea Towel #8

 9,90
  • One size

Kitchen Towel #7

 9,90
  • One size

Wimpy

 29,90
  • One size