Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Tranquillo

Tranquillo is een Duits merk wat zich kenmerkt door de authentieke producten. Het merk vindt inspiratie bij verschillende culturen en dit is terug te zien in de producten die door verschillende kleuren en patronen de verschillende culturen bij jou thuisbrengen.

Tranquillo vindt het belangrijk overproductie te voorkomen en richt zich op eerlijke en duurzame consumptie. Dit voeren zij breed door in de bedrijfsvoering, zo wordt er geen plastic gebruikt in de verpakkingen en is het middels optimalisatie van de magazijnprocessen mogelijk de eigen verpakkingen te kunnen recyclen. Tranquillo heeft als doel om bij te dragen aan een duurzaam groeiende mode-industrie en duurzame producten te maken die lang meegaan en die goed zijn voor zowel mens als milieu. De modecollectie van Tranquillo bestaat enkel uit stoffen van biologisch katoen, EcoVero viscose of tencel.

Het textiel wat Tranquillo gebruikt is GOTS gecertificeerd. Naast dat het gebruik van hoogwaardige grondstoffen belangrijk is voor Tranquillo, vinden zij het ook erg belangrijk te waarborgen dat de producten in goede omstandigheden worden geproduceerd. Dit doen zij onder andere door persoonlijk contact met de producenten, het waarborgen van eerlijke voorwaarden en het betalen van een eerlijk loon.

Tranquillo beschikt over een uitgebreid assortiment van kleding tot interieur accessoires en wordt over de hele wereld geproduceerd. Hierbij gelden hoge sociale normen voor alle fabrikanten. Tranquillo vindt verantwoordelijk omgaan met de natuur erg belangrijk en zet zich daarom continu in om het assortiment nog verder te verduurzamen.

Toont alle 4

Soap Dish RETRO

 8,90
  • One size

Soap Dish CLASSIC

 9,90
  • One size

Tin PLAIN 9.6 cm

 14,90
  • One size

Sponge cloth MIX

 12,90
  • One size