Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Komrads

De grondstoffen van onze planeet zijn eindig. Dit onomkeerbaar feit drijft Komrads om full-circle footwear te creëren. In hun streven naar een NO-WASTE planeet voor toekomstige generaties, maakt Komrads de belofte om een sneaker te maken met de laagst mogelijke impact op de planeet waarop we leven.

APL collectie
De APLS is Komrads eerste eigen originele duurzame collectie. Een sneaker waarvoor geen natuurlijke grondstoffen hoeven te worden geoogst en die volledig is gemaakt van gerecyclede en hergebruikte materialen. Dat zonder concessies te doen aan comfort of design en de schoen heeft een officiële goedkeuring van PETA. Het hoofdbestanddeel van de schoen is vegan appelleer. Het appel-ecoleer wordt in Italië geproduceerd met behulp van afval uit de appelsapindustrie.

OCNS collectie
De OCNS is de meest recente collectie, deze sneakers zijn gemaakt van plastic uit de oceanen. De vervuilde zeeën en oceanen, één van de meest urgente vervuilingsproblemen, waren de inspiratie voor deze collectie. Hiervoor werkt Komrads samen met SEAQUAL®. SEAQUAL® YARN is een van de beste aardvriendelijke vezels ter wereld. Het garandeert polyestergaren van hoge kwaliteit van gerecyclede materialen, inclusief plastic dat uit de zeeën is gevangen om de wateren van onze planeet en al haar dieren in het wild te beschermen.

Filteren
Reset filters

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug