Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Hydrophil

Hydrophil is een innovatief merk op het gebied van hygiëne producten. Zo is de bamboo tandenborstel van dit merk de eerste klimaatneutrale tandenborstel op de markt. Het merk maakt duurzame, waterneutrale, dier- en plasticvrije hygiëne producten en laat hiermee een positieve impact achter op de wereld. De verzorgingsproducten van Hydrophil zijn NCS gecertificeerd, dit is een keurmerk wat wordt vergeven aan natuurlijke cosmeticaproducten. De producten van Hydrophil zijn van hernieuwbare grondstoffen gemaakt en de producten worden in doosjes verpakt die gemaakt zijn van gerecycled karton.

Hydrophil gebruikt waar mogelijk grondstoffen die het grond- of drinkwater niet in gevaar brengen en die geen kunstmatige irrigatie vereisen. Hierdoor kunnen zij het waterverbruik aanzienlijk verminderen. Hydrophil wil een positieve invloed hebben op de wereld en gebruikt daarom geen dierlijke producten in hun producten.

Om de CO2 uitstoot te compenseren werkt Hydrophil samen met Climate Partner aan een waterproject in Odisha, India. Dit project zuivert water en stelt dit beschikbaar bij lokale winkels in India tegen lage prijzen, inclusief levering van het water aan huis. Het zuiveren van water en het aanbieden hiervan is van groot belang, omdat in India slechts één van de drie huishoudens toegang heeft tot schoon drinkwater, wat grote gevolgen heeft voor de verspreiding van dodelijke ziekten. Doordat de bewoners van Odisha toegang krijgen tot schoon drinkwater is het niet langer nodig om kokend water boven open vuur te desinfecteren, hiermee wordt ontbossing in de regio tegengegaan en wordt tevens CO2-uitstoot bespaart.

Tot slot gelooft Hydrophil in eerlijk geproduceerde producten, hiervoor houden zij de arbeidsomstandigheden waarin de producten worden gemaakt goed in de gaten.

Filteren
Reset filters

Toont alle 2

Hydrophil Tandenborstel

 3,99
  • One size

Hydrophil Tandenragers 0,45mm

 4,19
  • One size