Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Het Nieuwe Logisch

Het Nieuwe Logisch is een Utrechts tassenmerk dat met hun producten laat zien dat het heel logisch is om afgedankte materialen opnieuw om te zetten in een bruikbaar product. In tegenstelling tot alles op de brandstapel gooien en nieuwe grondstoffen te gebruiken. Het merk maakt hergebruik vanzelfsprekend, bij het zien van de tas denk je eerst ‘wow, vette tas’ en dan pas ‘van die materialen?!’.

Fietsband + laken + zeildoek = Fanny pack!

Ook maakt Het Nieuwe Logisch duidelijk dat Nederland potentie heeft als productieland. Dat niet alles vanaf de andere kant van de wereld hierheen hoeft te worden gevlogen en verscheept. Dit scheelt ontzettend veel co2 uitstoot en maakt daarbij dat we beter in de gaten kunnen houden dat onze producten onder eerlijke arbeidsomstandigheden worden geproduceerd.

Lokale productie
De tassen worden lokaal geproduceerd, in twee sociale werkplaatsen in Nederland: Atelier Khalil en Atelier Jungles.

Hergebruikte materialen:
De tassen van Het Nieuwe Logisch worden gemaakt van fietsbanden van de NS OV fietsen en snijafval van Albers Zeilmakerij. Ook hotellakens en autogordels zijn terug te vinden in verschillende producten.

Door gebruik te maken van al eerder gebruikte materialen, maakt Het Nieuwe Logisch de afvalberg tas voor tas een beetje kleiner.

    Filteren
    Reset filters

Toont alle 3

Fanny Pack

 45,00
  • One size

Fanny Pack

 45,00
  • One size

Fanny Pack

 45,00
  • One size