Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Dear Denier

Jaarlijks worden er meer dan 2 miljard panty’s gemaakt, gedragen maar ook weer weggegooid. De panty’s die op de afvalberg belanden eindigen vaak als microplastics, die uiteindelijk het grondwater en de oceanen vervuilen. Daarbij zijn reguliere panty’s vaak van slechte kwaliteit, kenmerkt de industrie zich door overconsumptie en is de productie van panty’s vaak vervuilend. Dear Denier wil hier een duurzame oplossing voor hebben. Hiervoor werken zij samen met wetenschappers om op een duurzame manier panty’s te recyclen. Het merk heeft als missie om moderne en duurzame panty’s te maken.

Bij de productie van panty’s worden veel chemicaliën gebruikt en tevens erg veel water. Voor de productie van de panty’s van Dear Denier is nagedacht over duurzamere oplossingen voor dit product, wat vaak door de slechte kwaliteit al na een paar keer dragen wordt weggegooid. Dear Denier gebruikt o.a. recycled nylen en recycled elastaan. De grondstoffen die zij gebruiken zijn of recycled of traceerbaar en afkomstig van natuurlijk stoffen die een lage impact hebben op het milieu. Zo gebruikt het merk duurzame viscose die met respect voor mens, natuur en dier is verkregen. De materialen die zij gebruiken zijn afkomstig van Italiaanse leveranciers die beschikken over certificaten op het gebied van milieu en ethische verantwoorde productie. De fabrieken zijn Oeko-Tex gecertificeerd, richten zich op het tegengaan van verspilling en worden grotendeels aangedreven door hernieuwbare energiebronnen. Ook verminderen deze fabrieken de ecologische voetafdruk door onder andere het afvalwater wat vrijkomt bij de productie te zuiveren.

De panty’s van Dear Denier zijn gemaakt om langer mee te gaan, waardoor het niet langer nodig is een panty naar slechts een paar keer dragen in de prullenbak te gooien.

Dear Denier is B certified en richt zich op een transparante bedrijfsvoering en het bevorderen van diversiteit. Wil je meer weten of de certificeringen en normen van Dear Denier? Neem dan een kijkje op de website. Hier vind je een uitgebreid overzicht van wat de certificeringen inhouden en hoe het merk hieraan voldoet.

Filteren
Reset filters

Toont alle 3

Erika 50 Denier

 29,00
  • L-XL
  • M-L
  • S-M

Erika 30 Denier

 27,00
  • S-M

Erika 15 Denier

 27,00
  • M-L
  • S-M