Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Charlotte Wooning

Charlotte Wooning is in 2005 opgericht door Charlotte. Charlotte maakt handgemaakte sieraden met haar eigen team van smeden in haar atelier in Rotterdam. Je herkent de collectie aan de elegante, vrouwelijke en moderne ontwerpen. De collectie bestaat voor een deel uit tijdloze items, regelmatig worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van dit merk, daarom worden alle sieraden gemaakt van recycled zilver en recycled goud. Ook zijn 99% van alle edelmetalen die worden gebruikt recycled in Europa. Dit zorgt voor een lagere milieu impact en hierbij wordt gewaarborgd dat het personeel onder eerlijke omstandigheden werkt. Voor de edelstenen die zij gebruiken, werken ze nauw samen met de edelsteenleveranciers, zodat ze weten waar de edelstenen vandaan komen en onder welke omstandigheden hier wordt gewerkt.

Naast gedolven edelstenen werkt het merk ook met synthetische edelstenen. Deze edelstenen zijn door mensen gemaakt, maar lijken op gedolven edelstenen. Een voordeel van synthetische edelstenen is dat ze minder invloed hebben op het milieu.

Om overschotten te voorkomen, worden bij Charlotte Wooning veel sieraden op verzoek gemaakt. Het merk werkt met lage voorraden en maakt nieuwe sieraden bij wanneer hier vraag naar is. Hierdoor kan het voorkomen dat je soms wat langer moet wachten tot een product weer op voorraad is. Ook betekent dit dat zij een eerlijke prijs kunnen garanderen en geen grote uitverkopen hoeven te doen door voorraad overschotten.

Het merk vindt het belangrijk dat je lang kan genieten van je sieraden, daarom bieden zij de mogelijkheid aan om je sieraden te laten repareren. Neem een kijkje op de site van Charlotte Wooning als je hiervan gebruik wil maken.

De sieraden van Charlotte Wooning zijn alleen in onze winkel verkrijgbaar. Wil je ze toch graag bestellen, dat kan! Stuur ons dan een berichtje.

Filteren
Reset filters

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug