Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Maium

MAIUM is een merk van twee vrienden uit Amsterdam. Fietsend door de regen raakten zij geïnspireerd om stijlvolle regenjassen te ontwerpen die aan te passen zijn aan het weer en een druk leven. De MAIUM-regenjassen zijn producten die aansluiten bij Nederland, want met ongeveer 130 regendagen per jaar en met een derde deel van het land onder zeeniveau, is het erg handig om innovatieve manieren te bedenken om onszelf droog te verplaatsen. Deze regenjassen zijn dan ook ‘designed for movement’.

De regenjassen van MAIUM zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De polybags zijn biologisch afbreekbaar en de kartonnen dozen die het merk gebruikt, zijn gerecycled en herbruikbaar. Ook de voering en de tape die worden gebruikt, zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Daarbij zijn alle kledingstukken van MAIUM vrij van dierlijke producten. MAIUM stemt het aanbod van hun producten af op de vraag, om zo overproductie te voorkomen.

Het merk streeft ernaar om te blijven zoeken naar duurzame alternatieven voor productietechnieken, ruwe materialen en stoffen. Zij zien het als noodzaak om de mode-industrie te verduurzamen door onder andere duurzame, functionele en tijdloze alternatieven te ontwikkelen. Omdat het merk duurzaam consumentengedrag wil stimuleren, focussen zij zich niet op uitverkoop of andere manieren waarmee extreem consumptiegedrag wordt gestimuleerd. Om een positieve bijdrage te leveren aan de biodiversiteit en de CO2 uitstoot te neutraliseren, plant MAIUM in samenwerking met de Eden Reforestation Project meer dan 10.000 bomen per jaar.

MAIUM streeft, in lijn met de blauwdruk van United Nations Sustainable Development Goals, naar gendergelijkheid, fatsoenlijk werk en economische groei, industrie-innovatie en infrastructuur, duurzame steden en gemeenschappen en verantwoorde consumptie en productie.

Filteren
Reset filters

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug